Jag som står bakom den här sidan heter alltså Alice Berntsson. Hej!

Är född, uppvuxen och bosatt i Jönköping. Och spenderar mycket av min tid med att arbeta med och utveckla sajten jkpgmatguide.se. En sajt som recenserar och bloggar om kaféer och restauranger i Jönköping.

Sedan januari 2021 är jag koordinator med fokus på varumärke, kommunikation och marknadsföring på Herenco. I min roll arbetar jag bland annat med Herencos helägda innehav Emballator, en av Nordens största förpackningskoncerner. Jag skapar innehåll för Herenco.com och Emballator.com, innehåll för Herencos och Emballators Linkedin, skriver pressmeddelanden, ansvarar för intern kommunikation och arbetar med kommunikation och branding för Hamrin Foundation.

Under åren 2015 till 2020 arbetade jag som marknadskoordinator på Brenderup Group. Ansvarade för varumärkena Fogelsta, Brenderup, Oneway by Brenderup, Brenderup Rental i Sverige och Brenderup Rental i Danmark och Norge. Arbetade nära säljchefer och med bland annat sociala medier, kampanjer, säljmaterial, uppdatering av hemsidor och en del annat.

I maj 2015 avslutade jag den tvååriga yrkesutbildningen Grafisk Form och Kommunikation på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Under skoltiden arbetade jag på Jönköpings-Postens sportredaktion och skrev texter, fotograferade och hade visst ansvar för sociala medier. Under min tid på Jönköpings-Posten grundade jag tillsammans med tre sportjournalister fotbollspodcasten 036fotboll.

Utöver mat och Jönköping gillar jag ord och text, musik i olika former, inredning och design. Jag lever omedvetet efter mitt favoritcitat ”Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste man vara i rörelse.” (Albert Einstein)

Vill du, trots denna mustiga presentation, veta mer? Mejla då till info[a]aliceberntsson.se! Eller klicka på CV-länken i toppen av sidan eller kolla in mitt LinkedIn-konto.