Jag som står bakom den här sidan heter alltså Alice Berntsson.


Är född, uppvuxen och bosatt i Jönköping. Arbetar just nu på Brenderup Group som marknadskoordinator för Sverige och Norge. Ansvarar för varumärkena Fogelsta, Brenderup, Easyline och Brenderup Rental i Sverige och Brenderup och Basic i Norge. Arbetar nära säljchefer och med bland annat sociala medier, kampanjer, säljmaterial, uppdatering av hemsidor och en del annat.

I maj 2015 avslutade jag den tvååriga yrkesutbildningen Grafisk Form och Kommunikation på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Under skoltiden arbetade jag på Jönköpings-Postens sportredaktion och skrev texter, fotograferade och hade visst ansvar för sociala medier. Jag grundade tillsammans med tre sportjournalister på Hallpressen fotbollspodcasten 036fotboll.

Jag är även grundare av och skribent för sajten jkpgmatguide.se. En sajt som recenserar och bloggar om kaféer och restauranger i Jönköping.
Utöver mat gillar jag ord och text, musik i olika former, inredning och design. Jag lever omedvetet efter mitt favoritcitat ”Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste man vara i rörelse.” (Albert Einstein)

Vill du, trots denna mustiga presentation, veta mer? Mejla då till info[a]aliceberntsson.se! Eller klicka på CV-länken i toppen av sidan eller kolla in mitt LinkedIn-konto.