Jag som står bakom den här sidan heter alltså Alice Berntsson.

Är född, uppvuxen och bosatt i Jönköping. Arbetar just nu på Brenderup Group som marknadskoordinator. Ansvarar för varumärkena Fogelsta, Brenderup, Oneway by Brenderup, Brenderup Rental i Sverige och Brenderup Rental i Danmark och Norge. Arbetar nära säljchefer och med bland annat sociala medier, kampanjer, säljmaterial, uppdatering av hemsidor och en del annat.

I maj 2015 avslutade jag den tvååriga yrkesutbildningen Grafisk Form och Kommunikation på Södra Vätterbygdens Folkhögskola. Under skoltiden arbetade jag på Jönköpings-Postens sportredaktion och skrev texter, fotograferade och hade visst ansvar för sociala medier. Under min tid på Jönköpings-Posten grundade jag tillsammans med tre sportjournalister fotbollspodcasten 036fotboll.

Jag är även grundare av och skribent för sajten jkpgmatguide.se. En sajt som recenserar och bloggar om kaféer och restauranger i Jönköping.
Utöver mat gillar jag ord och text, musik i olika former, inredning och design. Jag lever omedvetet efter mitt favoritcitat ”Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste man vara i rörelse.” (Albert Einstein)

Vill du, trots denna mustiga presentation, veta mer? Mejla då till info[a]aliceberntsson.se! Eller klicka på CV-länken i toppen av sidan eller kolla in mitt LinkedIn-konto.